Eko turizm alanı olmuştu, açılış Ağustos’ta

Çorum'da Bahabey Çamlığı'nın halka kapalı olan bölümü eko turizm alanı oldu, açılış 10 Ağustos'ta...

28 Temmuz 2023 Cuma 15:32
Eko turizm alanı olmuştu, açılış Ağustos’ta

Çorum Belediyesi’nin kent merkezindeki Bahabey Çamlığı’nda yürüttüğü çalışmalar tamamlandı. Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, projeyle eko-turizm alanına dönüşen Bahabey Çamlığı’nın halkla kapalı olan kısmının 10 Ağustos 2023 tarihindehizmete açılacağı bilgisini paylaştı.

AŞGIN:’AŞKLA ÇALIŞIYORUZ’

Göreve geldikleri günden beri Çorum için aşkla çalıştıklarını vurgulayan belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Çorum’umuza, hemşehrilerimizin sevdikleriyle hoş vakit geçirebilecekleri nezih bir dinlenme mekânı daha da kazandırdık. 117 bin m2 alanı kapsayan ve şehrimizin nefes alan bölgelerinden olan Bahabey Çamlığı’nda yürüttüğümüz Eko-Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Projesi ile içerisinde piknik alanları, çocuk oyun alanları ve fitness alanlarının olduğu, trekking, kamping, dağ bisikleti ve oryantiring gibi sportif faaliyetlerin yapılabileceği projemizi tamamladık. 10 Ağustos hemşehrilerimizin kullanımına açıyoruz. Hemşehrilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Son Güncelleme: 28.07.2023 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2023-07-29 05:24:10

Belediyemizden girişi kararıyla, her piknik grupçusuna çeşme/şadırvan/çöp kovası/düşecek şekilde 30-35m2 alana sahip otopark wc çalışması olan piknik bölgelerine ihtiyaç var bu yönde çalışma bekleniyor. BAŞKAN VE EKİBİ HARİKA DEVAMMM

Avatar
özcorumlu 2023-07-29 06:14:43

secim yaklasinca belediye çalışmaya başladı. 4 senedir nerdeydiniz acaba?