Emeklilere su ücretsiz

AK Parti Osmancık Belediye Başkanı Adayı Emin Serdar Kurşun, tekrar belediye başkanı seçilmesi halinde emeklilerden su ücreti alınmayacağın açıkladı.

05 Mart 2024 Salı 19:18
Emeklilere su ücretsiz

AK Parti Osmancık Belediye Başkanı Adayı Emin Serdar Kurşun, tekrar belediye başkanı olarak seçilmesi halinde emeklilerden su ücretinin alınmayacağını duyurdu.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere yaklaşırken parti ve adaylar da seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çalışmalarda ekonomik vaatler de gündemin en çok konuşulanları arasında yerini alıyor. Bunlardan en fazla dikkat çekeni de AK Partisi Osmancık Belediye Başkanı Adayı Emin Serdar Kurşun'un emekliliklere vaadi oldu. Başkan Adayı Emin Serdar Kurşun, tekrar belediye başkanı olarak göreve geldiğinde ilçede yaşayan emekli vatandaşlardan su ücreti alınmayacağını duyurdu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AdAm 2024-03-05 19:50:41

Emekliler icinde emeklilikten baska geliri olmayana yap ama tum emeklilere yapma birde Kota getir yoksa emekli bahcesini sular arabasini yikar komsusuna kacak su baglar osmancik su sikintisi ceker bas edemezsin

Avatar
İSKİLİP 19 2024-03-05 19:59:30

Sayın vekil sayesinde TOSYA İSKİLİP ÇORUM DUBLE yolu açılacak, ümitliyim ihaleler yapılıyor ümit var

Avatar
Başarılar 2024-03-06 11:48:17

Bu çam yarmasını haber yapmasanız olmaz değil mi....

Avatar
murat 2024-03-07 10:05:45

Su çok önemli ya. Bir aile bütçesinin yarısını alıyor nede olsa.