Emniyet’e 3 itiraz, 3 öneri

Çorum Bölge Trafik Müdürlüğü önünde meydana gelen trafik kazası sonrası okurlardan 3 itiraz, 3 de öneri geldi.

02 Nisan 2021 Cuma 00:14
Emniyet’e 3 itiraz, 3 öneri

MUSTAFA DEMİRER

Çorum-Samsun Karayolu Bölge Trafik Müdürlüğü önünde meydana gelen trafik kazası sonrası okurlardan yetkililere 3 itiraz, 3 de öneri geldi.

HIZA KARŞI RADAR UYGULAMASI

Samsun Yolu Kaymakçı mevkiinden şehir merkezi istikametine seyreden bazı araç sürücülerinin yolun konumu itibariyle hız limitlerinin yüksek olabildiğine dikkat çeken vatandaşlar, güzergah üzerinde radar uygulaması yapılmasını önerdiler.

BÖLGE TRAFİK UYGULAMA NOKTASI

Bölge Trafik Müdürlüğü’nün bulunduğu mevkinin virajlı olması nedeniyle Samsun Yolu’ndan şehir merkezine  hızlı seyreden araçların söz konusu uygulama noktasına ulaştıklarında  panikleyerek ani fren veya manevra yaptıklarını vurgulayan vatandaşlar, her ne kadar uyarıcı işaretlemeler olsa bile yine de kazaların yaşanabildiğini, bu nedenle Bölge Trafik Müdürlüğü önünde yapılacak uygulamaların virajsız düz bir alana çekilmesini önerdiler.

ANKARA YOLU ŞEHİR GİRİŞİ UYGULAMA NOKTASI

Ankara Yolu şehir merkezi girişindeki uygulama noktası için de bir öneride bulunan vatandaşlar, Ankara’dan Çorum’a seyreden araç sürücülerinin şehir girişindeki Honda Plaza önündeki uygulama noktasında kontrollerinin yapıldığını, ancak araçların söz konusu uygulama noktasına ulaşmadan başta Yaydiğin Yolu olmak sağ tarafta toplam 4 ayrı yan yola dönüş yapma imkanı bulunduğunu dile getirdiler. Vatandaşların önerisi, Honda Plaza önündeki uygulama noktasının Organize Sanayi Bölgesi’ne doğru daha geri çekilmesi yönünde.

Son Güncelleme: 03.04.2021 22:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.