‘En Baba Kamp’ burada

Çorum Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği 'En Baba Kamp' etkinliğinin bu yıl 3'üncüsü yapılıyor, başvurular başladı.

18 Temmuz 2023 Salı 18:05
‘En Baba Kamp’ burada

Çorum Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği 'En Baba Kamp' etkinliğinin bu yıl 3'üncüsü yapılıyor. Babaların çocuklarıyla beraber katılabildiği kamp etkinliği için başvurular devam ediyor.

ÇATAK TABİAT PARKI'NDA

Çorum Belediyesi’nin her sene düzenlediği 'En Baba Kamp' etkinliği bu yıl da 22-23 Temmuz 2023 tarihlerinde Çatak Tabiat Parkı'nda gerçekleşecek. Babaların çocuklarıyla beraber katılabileceği etkinlik için online kayıtlarlar başladı. Başvurular, corum.bel.tr/WebBasvuru/en-baba-kamp#/ internet adresinden 19 Temmuz saat 17.00’ye kadar devam edecek. Başvuruda bulunanların Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün başvuru taahhütnamesini ve katılım şartlarını kabul ettiğini beyan etmesi gerekiyor.

50 AİLE ETKİNLİĞE KATILACAK

Kayıt yaptıran katılımcılar arasında 20 Temmuz 2023 saat 14.00'te yapılacak olan kura ile belirlenecek olan 50 aile etkinliğe katılım sağlayabilecek. Kura ile belirlenen katılımcıların listeleri Çorum Belediyesi web adresinden ve sosyal medya hesaplarından duyurulup, organizatör tarafından WhatsApp grubu kurulup katılımcılara bilgilendirme yapılacak.
Kamp programı çerçevesinde birbirinden eğlenceli sportif etkinlikler, doğa yürüyüşü, ateş başı müzik dinletisi, karaoke etkinlikleri ve sürpriz hediyeler yer alacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.