Engelliler Eyvaz’ı ağırladı

Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, Alaca Engelliler Derneği'ni ziyaret etti.

24 Eylül 2013 Salı 09:41
 Engelliler Eyvaz’ı ağırladı

Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, Alaca Engelliler Derneği'ni ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Engelliler Derneği Başkanı Ahmet Görür ve dernek üyeleriyle bir araya gelen Başkan Eyvaz, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Engelliler Derneği'nin çalışmalarından oldukça memnun olduklarını dile getiren Başkan Eyvaz, “Engelliler ile ilgili önemli yardım ve çalışmalara imza atan derneğimiz Alaca'nın tanıtılması adına da önemli işler yapıyor. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz. Şehir dışına çıktığımızda da bizlere derneğin ne kadar faal olduğunu söylüyorlar. Bizler de bunları duydukça mutlu oluyoruz.” dedi.

Engelliler Derneği'ni kendi birimleri gibi gördüklerini kaydeden Başkan Eyvaz, “Sizleri burada mutlu gördükçe bizlerde mutlu oluyoruz.” diye konuştu.

Engelliler Derneği Başkanı Ahmet Görür ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Başkan Eyvaz’a verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti. Görür, Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz'ın engellilere büyük önem verdiğinin altını çizerek, engelli bir vatandaş ile çekilen fotoğrafı çerçeveleterek Başkan Eyvaz'a hediye etti.

Ziyaret ardından Başkan Eyvaz ve Engelliler Derneği üyeleri Belediye tarafından yeniden dizayn edilen halin içinde hatıra fotoğrafı çektirdiler.





Son Güncelleme: 24.09.2013 09:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.