Erbakan dualarla anılacak

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Çorum Şubesi Milli Görüş Lideri merhum Necmettin Erbakan'ı anacak.

23 Şubat 2022 Çarşamba 12:09
Erbakan dualarla anılacak

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Çorum Şubesi, Milli Görüş Lideri, 54. Hükümetin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının yıldönümü vesilesi ile  Çorum merkez ve ilçelerinde mevlit okutacak. Merkez Ulu Cami’de 27 Şubat 2022 Pazar günü ikindi namazı öncesi okunacak mevlid-i şerif ile birlikte okunan hatmi şerifler dualanacak.

Çorum halkını mevlit programına davet eden AGD Çorum Şube Başkanı Mehmet Göle, “Necmettin Erbakan, ömrünü malı ve canı ile cihad ederek geçirmiş bir devlet adamı, siyasetçi, mütefekkirdir. Ömrünü İslam Birliği idealine ve bu milletin saadetine adamış bir liderdir. Engellemelere rağmen bıkmadan usanmadan yoluna devam etmiş, davasından asla dönmemiş bir dava adamıdır.” dedi.

Mevlit programı; Çorum Ulu Cami, Alaca Şıhlar Cami, Sungurlu Ulu Cami, İskilip Ulu Cami, Dodurga Kızılkanat Cami’de gerçekleşecek.

Son Güncelleme: 23.02.2022 15:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kennann 2022-02-23 18:01:08

Rabbim Rahmet eylesin, Bu millet hayattayken seni anlayamadı..

Avatar
EMEKLİ 2022-02-24 01:48:57

Allah gani gani rahmet eylesin. Rahmetli Mücahit Erbakan Hocamız hayattayken kıymeti bilinmedi ama her dedigi bir bir yaşanıyor. Şu da bir gerçek ki şanda hayatta olsaydı partisinin şu andaki üst yöneticilerini partisinden kovardı Allah-u âlem. Hele hele şu ittifaklarıni görseydi. Rahmetlinin kemikleri sızlıyor.

Avatar
Çorum'lu 2022-02-23 18:16:16

Reis Reis diyenlere gelsin. İşte size REİS, MÜCAHİT ERBAKAN HOCA, REİS MUHSİN YAZICIOĞLU, REİS RECEP YAZICIOĞLU bunlar asıl REİS,gerisi hikayedir.