Film setinde duygusal anlar

Çorumlu şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın hayatı beyaz perdeye aktarılıyor. Aybüke Öğretmen'in ailesinin film setini ziyaretinde ziyaretinde duygusal anlar yaşandı.

23 Ağustos 2023 Çarşamba 10:02
Film setinde duygusal anlar

Batman'ın Kozluk ilçesinde 9 Haziran 2017'de PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu 22 yaşında şehit olan Çorumlu öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın hayatı ve öğretmenlik azmi TRT ortak yapımcılığında sinema filmi oluyor.

HAYATI BEYAZ PERDEYE AKTARILIYOR

Henüz 22 yaşında ve 7 aylık öğretmenken terör örgütünün kurşunlarına hedef olan Aybüke Yalçın'ın yaşamı beyaz perdeye aktarılıyor.

AİLESİ ANKARA FİLM SETİNİ ZİYARET ETTİ

TRT ortak yapımı filmin Ankara'daki setini Aybüke Öğretmen'in ailesi ziyaret etti. Şehit öğretmenin anne ve babasının ziyaretinde duygu yüklü anlar yaşanırken, filmin Öğretmenler Günü haftasında vizyona girmesi bekleniyor.

Son Güncelleme: 23.08.2023 15:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.