Göl kenarına kış bahçesi

Çorum Belediyesi Millet Bahçesi’nde göl kenarına yakın yeni bir kış bahçesi yapıyor.

27 Aralık 2019 Cuma 17:55
Göl kenarına kış bahçesi

Çorum Belediyesi Millet Bahçesi’nde göl kenarına yakın yeni bir kış bahçesi yapıyor.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Millet Bahçesi içerisinde yer alan ve vatandaşların yoğun ilgisini çeken sosyal tesislerde ‘Kış Bahçesi’ çalışmalarında sona gelindiğini duyurdu.

Aşgın, “Yaz aylarında göl manzarası eşliğinde çay-kahve keyfi yapan hemşehrilerimiz kış aylarında da bu keyfi yaşayabilecekler. Çalışmaları yerinde inceleyerek arkadaşlarımıza kolaylıklar diledik.” Dedi.

Son Güncelleme: 20.01.2020 12:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman 2019-12-30 10:14:41

Bir belediye cafe işletmez yeri kiraya verir işlettiği yerde 20 tane elaman çalışıyor yazık değilmi Çorum en iyi iş yapan cafesinde o kadar çalışan yok bildiğin belediye cafesi çiflik açıldığı günden beri ne kadar kar zarar var açıklayabilirmisimiz hem belediyenin işi değil küçük işlerle uğraşmak ver kiraya uğraşma belediye sakinleri yada sizin özünüzde var çaycılık geçen ay kahve açtınız geçen gün çayçılık yapıyordun belediye çak satıyor lan belediyenin uğraştığı işlere bak

Avatar
ali can 2019-12-30 11:00:42

önce belediyeler israfı önlemeli