Görev yeri ara sokaklar, tamamen yerli

Çorum Belediyesi yerli üretim vakumlu yol süpürme araçlarıyla, araç parkını güçlendiriyo

02 Şubat 2023 Perşembe 16:18
Görev yeri ara sokaklar, tamamen yerli

Çorum Belediyesi yerli üretim vakumlu yol süpürme araçlarıyla, araç parkını güçlendiriyor. Özellikle ara sokaklarda kullanılması hedeflenen 2 adet vakumlu yol süpürme aracı, Çorum’un ara sokaklarını temizleyecek.

Belediye'den yapılan açıklamada, temizlikte şehri marka haline getirdiğini belirten Çorum Belediyesi, teknolojik yenilikleri de takip ederek araç donanımını geliştirdiğini duyurdu. Temizlik çalışmalarını daha etkili ve daha da hızlı yürütmeyi amaçlayan Çorum Belediyesi’nin, iki adet yerli vakumlu yol süpürme aracı yaptırdığı, sipariş ettiği yeni araçlar için Çorum’un yerli firmalarından OSB'de faaliyet gösteren Erdemli Makine’yi tercih ettiği bilgisi paylaşıldı.

Yeni araçların montajına başlayan Erdemli Makine, kısa sürede çalışmaları tamamlayarak araçları Çorum Belediyesi’ne teslim edecek.

Çorum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, daha önceden 4 adet büyük yol süpürme aracı ve üç adat mini araçla yol temizliği hizmeti veriyordu. Yeni alınan 3,5 m3 kapasiteli vakumlu yol süpürme araçları ise ara sokakların temizliğinde kullanılacak.

Son Güncelleme: 03.02.2023 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat 2023-02-02 18:43:45

İzmaritini yere atmamayı öğrenen bir toplum seviyesine erişebilirmiyiz acaba??
Hani olur ; çok az da olsa görürsün.. Ama arkadaş; her yer sigara izmariti. Esnaf bile içiyor kaldırımın ortasına doğru savuruyor. Kendi dükkanının önüne atmıyor;dikkat!! Kül tablan yok mu be terbiyesiz adam??