‘Hal’den anlarız…

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan sabahın ilk ışıklarıyla Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret etti, 'Hal'den anlarız' mesajı verdi.

25 Ocak 2023 Çarşamba 11:27
‘Hal’den anlarız…

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan sabahın ilk ışıklarıyla mesaiye başladığı Çorum Belediyesi Sebze ve Meyve Hali’nde hareket ve bereket olduğunu duyurdu.

Candan, ‘Hal’den anlarız…’ başlıklı paylaşımında, ‘Güne Sebze Hali’mizde esnafımızla hasbihal ederek başladık. “Burada hareket ve bereket var.”ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2023-01-26 11:15:23

Birazda şu fiatlardan hayat pahalılından anlasanız Sayın Turhan.

Avatar
Düştük yine dillere 2023-01-26 13:05:44

Yoksulun halinden mi anlıyorsunuz? Milletin halinden mi anlıyorsunuz? İşsizin halinden mi anlıyorsunuz? MaşAllah çok anlayışlısınız.

Avatar
Bayindir 2023-01-26 20:00:48

Bence gereksiz birimlerden.. Dogrudan uretici sen, tuketiyice olmali ve aracilar aradan cikarilmali.. Bu kononuda Ueretici ve tuketici çıkarına Kooperatif olusumlari desteklenmeli. Diye dusunmekteyim, nacizane.. Saygilarimla