Hem sürücüler hem yayalar dikkat!

Cemilbey Caddesi Cuma Pazarı 4 yol kavşağında trafik okulların açılmasıyla birlikte yoğunlaştı.

20 Eylül 2018 Perşembe 14:48
Hem sürücüler hem yayalar dikkat!

Çorum’da Cemilbey Caddesi Cuma Pazarı önünde bulunan 4 yol kavşağı araç ve yaya trafiği açısından risk taşıyor.

Konuya ilişkin talep ve önerilerini dile getiren vatandaşlar Cemilbey Caddesi Cuma Pazarı kavşağında herhangi bir döner kavşak veya sinyalizasyon bulunmadığını, sürücülerin inisiyatifinde trafik akışının gerçekleştiğini hatırlattılar.

Günün belli saatlerinde 4 yol kavşağının yoğunlaştığını belirten vatandaşlar, okulların açılmasıyla birlikte velilerin aynı güzergahı kullanarak çocuklarını okula götürdüklerini dile getirdiler.

Mimar Sinan Mahallesi ve Cemilbey Caddesi’ni kullanan sürücülerin okulların açılmasıyla birlikte artan yaya geçişlerini dikkate alarak daha dikkatli olmaları gerektiğini aktaran vatandaşlar, velilerin ve öğrencilerin de bilhassa kavşak noktalarında yaya geçitlerini kullanmalarının üzücü kazaların önüne geçilmesinde önemli bir unsur olacağını kaydettiler.

Son Güncelleme: 20.09.2018 17:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.