Hüseyin Karagöz vefat etti

Çorum OSB'de faaliyet gösteren Ser Döküm işletme sahibi ve SP eski Milletvekili Hüseyin Karagöz vefat etti.

23 Temmuz 2023 Pazar 17:35
Hüseyin Karagöz vefat etti

Çorum Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Ser Döküm işletme sahibi ve Saadet Partisi Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Hüseyin Karagöz vefat etti.

TEMEL KARAMOLLAOĞLU GELDİ

Hüseyin Karagöz’ün cenazesi dün öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çankırı Merkez Camii’nden toprağa verildi. Cenazeye, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da katıldı.

SP GENEL MERKEZ YÖNETİMİNDEYDİ

Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi ve 21’inci Dönem Fazilet Partisi Çankırı Milletvekili Hüseyin Karagöz, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

CENAZEYE KİMLER KATILDI?

Karagöz’ün cenaze merasimine, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi genel başkan yardımcıları Sabri Tekir, Cafer Güneş, Yusuf Sunar, ailesi ve sevenleri katıldı. Teknik Elemanlar Derneği (TEKDER) Genel Başkanı Nurdoğan Öztürk, genel başkan yardımcıları, İzzet Küçük, Yusuf Taşdemir, İbrahim Önal, Yusuf Demir, Mücahit Feyzullah Ayrancı ile Saadet Partisi Çorum İl Başkanı Faruk Cıdık katılım sağladı.

Son Güncelleme: 23.07.2023 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adem 2023-07-23 19:59:54

Kızılırmak Holdinkte milletin parasını toplayıp Ortaklara bir kuruş para vermediler.

Misafir Avatar
Kızılırmak zede vatandaş 2023-07-24 07:50:02 @Adem

Yıllar geçti emeklerimiz pul oldu. Koskoca holdingi ne hale getirdiler. Bile bile haklarımızı yiyenlerle ahirette buluşacagız ve hesap gününe inananlarız. Bedavaya helalleşmek yok öyle.O kadar vesselam.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Adem 2023-07-24 05:19:27

İyi ki ahiret var.

Avatar
Kızılırmak Holding 2023-07-24 07:10:04

Zavallı babamın ömrü fakirlikle geçti bir gün bir faydasını görürüz diye bekledi her gelen kendine çalıştı.Helal etmiyoruz

Avatar
Said çeç 2023-07-24 19:12:49

Allah herkese hayırli olum nasip etsin. 1.5 yil milli gazeteye habelerini ben yaptım. Maddi manevi bütun masrafını ben karşiladım