İHH hayır kermesi açtı

Çorum İHH mazlumlar için hayır kermesi açtı.

11 Kasım 2021 Perşembe 23:12
İHH hayır kermesi açtı

Çorum İHH mazlumlar için hayır kermesi açtı.  Gıda ve el işi ürünlerinin yer aldığı kermes önceki gün Üçtutlar Mahallesi Murat Evler 6. Sokak Numara 12’de bulunan Çorum İHH Ofisi’nde açıldı.

13 KASIM’A KADAR AÇIK

Kermesle ilgili bilgi veren Çorum İHH Kadın Kolları Başkanı Merve Taşkaya, 13 Kasım tarihine kadar açık kalacağını belirterek, “Kermesimizde su böreği,  yanıç, yufka ekmeği, baklava, içli köfte, sarma, triliçe, puşi, defter, çanta, ayraç, takı, rozet ve birçok çeşit bulunuyor. Tüm Çorumluları mazlumlar için açtığımız hayır kermesimize davet ediyoruz.”dedi.

ÖZKABAKÇI’DAN HAYIRSEVERLERE ÇAĞRI

Çorum İHH Başkanı Selim Özkabakçı, kermesten elde edilecek gelirle dünyanın dört bir yanındaki yetimlere yardım eli uzatacaklarını ifade ederek, “Kış ayı yaklaşıyor, milyonlarca ihtiyaç sahibi yolumuzu gözlüyor. Hayırseverlerin bağışlarıyla bu kış da mazlumları soğuklara karşı yalnız bırakmayacağız” diye konuştu. Daha fazla mazluma ulaşmak için 10 Aralık’a kadar ayni ve nakdi yardım beklediklerini aktaran Selim Özkabakçı, “Siz de “KIŞ” yazıp 3072’ye SMS gönderebilir, projeye 5 TL katkıda bulunabilirsiniz. Ayrıca daha çok katkı sağlamak isteyen bağışçılarımız banka hesaplarımızdan da bağışlarını yapabilirler” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Vali Mustafa Çiftçi, İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından düzenlenen kermesi ziyaret etti.

Son Güncelleme: 13.11.2021 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eeeey batı 2021-11-13 12:52:14

TÜGVA, SANSAR VAKFI(Ensar vakfı) ve İHH'nın hiçbir etkinliğini kaçırmıyor bizm vali. MaşAllah maşAllah, rabbim verdikçe veriyor. Adamlara her kulvardan oluk oluk para akıyor. Kermes bahane, gösteriş ve yandaşlık şahane. Batı bizi kıskanıyor.

Avatar
Yusuf Demirel 2021-11-13 13:12:48

Hayrı hizmetlerde hareket halinde olan kardeşlerimizden ve Sayın valimizden Allah razı olsun. Emeğinize yüreğinize sağlık değerli kardeşlerim.Tarih boyunca Allah rızası için çalışanlar ve onlara karşı cephe alanlar olmuştur
. Olacaktır.

Avatar
Bahattin 2021-11-13 14:56:25

İçinde zerre miktar insanlık bulunanların bu faaliyetlerden rahatsız olacağını zannetmiyorum. Emeği geçenlere teşekkürler.

Avatar
Tebrikler IHH 2021-11-13 13:19:27

Bütün dernek ve vakıfların birçoğunun siyasete yaslandığı bir dönemde, bağımsız ve dik bir duruş sergileyerek yaptığı bunca güzel hizmet için tebrikler ve teşekkürler İHH. Allah razı olsun..

Avatar
Yusufs 2021-11-13 13:50:06

Mazlumlara yardım için elinden geleni yapan,yardıma muhtaç her insanın ayrım yapmadan yardımına koşan vakıfları karalama çabası içinde olan böyle insanları Allah a havale ediyorum.Allah ıslah etsin.İnsAllah doğruyu görebilirler.

Avatar
Taner 2021-11-15 15:15:34

Yerinde sayanlar yürüyenlerden daha çok ses (gürültü) çıkarırlar. Ey batı mahlazlı tür sende yap yapana engel takoz taş gübre olma.