iki araç zor geçiyordu, şimdi açılıyor

Çorum Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Caddesi ile Okul 1. Sokak’ın buluştuğu noktada kamulaştırdığı üç ayrı yapıyı yıkıyor.

31 Ağustos 2023 Perşembe 23:16
iki araç zor geçiyordu, şimdi açılıyor

Çorum Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Caddesi ile Okul 1. Sokak’ın buluştuğu noktada kamulaştırdığı üç ayrı yapıyı yıkıyor.

Üçtutlar Mahallesi sınırlarındaki Okul 1. Sokak üzerinde trafiğin tıkandığı nokta açılarak, iki aracın yan yana geçmekte zorlandığı dar sokak genişletilerek trafik akışı rahatlatılacak.

BAŞKAN AŞGIN'DAN AÇIKLAMA

Modern şehir için ulaşımın kilit öneme sahip olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Göreve geldiğimiz andan itibaren akıllı şehir ve ulaşılabilir şehir projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Şehrimizde ulaşımı kolaylaştırmak, trafik sorununa çözüm bulmak için bir yandan yeni yollar açarken diğer yandan mevcut yolları genişletmeye devam ediyoruz. Şehir içi ulaşımını rahatlatacak yeni yollar açıyor, şehrin nefes alacağı yeni alanlar oluşturmak için kamulaştırma çalışmalarımız devam ediyoruz. Bölgede başlattığımız yıkım çalışmalarının ardından yol genişletme çalışmalarımızı da en kısa sürede tamamlayacağız.” dedi.

Son Güncelleme: 02.09.2023 10:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahalle Sakini 2023-09-01 15:35:09

Başkana, belediyeye teşekkür ediyoruz. Üç bina yıkıldı, yıkılıyor. Yalnız köşedeki ihtiyara ait tek katlı bina duruyor. O da çabucak çözülür inşAllah. Kolay gelsin.

Avatar
Bahçelievler sakini 2023-09-02 00:18:07

Vali konağı ile Bahçelievler ilkokulu arasında kalan daracık daracık sokaklarda da artık bir genişletme yapılmalı. Belediye buraya da el atmalı. Bahçelievlerdeki 35-40 yıllık binalar da yıkılmalı, yenisi yapılmalı.

Avatar
Mahalle sakini 2023-09-02 23:02:16

Hepsi yalan birileri zengin olacak haram olsun