İki genç üniversiteli daha hayatını kaybetti

Hitit Üniversitesi Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu’nda eğitim gören 2 öğrenci depremde hayatını kaybetti. 

15 Şubat 2023 Çarşamba 10:10
İki genç üniversiteli daha hayatını kaybetti

Kahramanmaraş merkezli toplamda 10 ilde yıkıcı etki yapan iki büyük depremde Hitit Üniversitesi’nde eğitim gören öğrencilerinden vefat haberleri gelmeye devam ediyor. Hitit Üniversitesi Rektörlüğü’nün afet bölgesinde hayatını kaybeden öğrencileri ile ilgili sosyal medya hesabından sık sık taziye mesajı yayınlıyor.

Öte yandan Hitit Üniversitesi Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu’nda eğitim gören 2 öğrenci depremde hayatını kaybetti. 
Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü 2. sınıf öğrencisi Menekşe Yangın ile Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Sosyal Hizmetler Programı 2. sınıf öğrencisi Hacer Bengi Gözüaçık, Kahramanmaraş merkezli toplamda 10 ilde yıkıcı etki yapan iki büyük depremde enkaz altında kalarak vefat etti.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü’nün sosyal medya hesabından ise taziye mesajı yayınladı. Mesajda, “Üniversitemiz öğrencilerinin depremde hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Değerli öğrencilerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, sevenlerine ve üniversitemiz camiasına başsağlığı dileriz. Mekanları cennet olsun” denildi.

Son Güncelleme: 15.02.2023 20:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.