İki kişi zor taşıyor, Çorum’da avlandı

Çorum'da yakalanan ve Düzce'de görücüye çıkan yaklaşık 1 metre 60 santimetre boyunda olan yayın balıklarını taşımak kolay olmadı.

03 Ekim 2023 Salı 18:37
İki kişi zor taşıyor, Çorum’da avlandı

Düzce'de yaklaşık 1 metre 60 santimetre boyunda olan yayın balıklarını taşımak kolay olmadı. Balıkçıların tartıdan zorlukla kaldırdığı balıklar vatandaşların ilgi odağı oldu.

DÜZCE’DE GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Düzce'de balıkçı tezgahına asılan yaklaşık 1 metre 60 santim boyundaki 2 yayın balığı vatandaşların ilgi odağı oldu. Balığı tezgahın önünde asılı gören vatandaşlar bol bol fotoğraf çektirdi.

60 KİŞİ RAHAT DOYAR

Yayın balığını Düzce'ye getiren 33 yıllık balıkçı Ziya Yıldırım, yayın balığıyla 60 kişinin rahatlıkla doyabileceğini belirterek, "33 yıldır balıkçılık yapıyorum. Bugün tezgahlarımıza yayın balığı getirdik. Bu balığımız Kızılırmak'ta, akarsularda, nehirlerde tatlı suyun olduğu yerlerde yetişiyor.

ÇORUM’DAN GETİRDİLER

Yayın balığı tezgahımıza Çorum'dan geldi. Çorum'da bu işi yapan arkadaşlarımız var. Onlar bu balığı tutar, biz de onlardan alır ve vatandaşa satışa sunarız. Getirdiğimiz yayın balığı şu an 35 kilo civarındadır. Bu balığın kilogram fiyatı 120 lira. 60 kişilik bir aileyi rahatça doyurur"dedi.

Yayın balığı, kısa süre tezgahta sergilenmesinin ardından parçalanarak sofralarında yemek isteyen balık tutkunlarına satılacak.


İHA

Son Güncelleme: 03.10.2023 20:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Komik 2023-10-04 11:32:29

Bunlar yayin gormemis :))