İşte Çorum'da rüzgarın şiddeti!

Çorum'da bugün rüzgarın hızı 61 kilometre olarak ölçüldü

02 Nisan 2018 Pazartesi 16:55
İşte Çorum'da rüzgarın şiddeti!

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezi’nin bölgedeki komşu iller için yaptığı şiddetli rüzgar ve fırtına uyarısı Çorum’da da etkisini gösterdi

Şehir merkezinin yanı sıra bilhassa Organize Sanayi Bölgesi ve Gıda Toptancılar Sitesi gibi açık alanlarda rüzgar 50-61 kilometre hızla esti.

Meteoroloji dün yaptığı kırmızı uyarıda, bugün 12.00 ve 20.00 saatleri arasında Sivas, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir ve Yozgat genelinde kuvvetli ve yer yer fırtınanın etkili olacağını, kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar, çatıların uçması, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olması hatırlatmasında bulunmuştu. Bölge illerde yaşanan şiddetli rüzgar Çorum’da etkili şekilde hissedildi.

Son Güncelleme: 02.04.2018 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.