Kaçırılan bebek annesine teslim edildi

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yaşayan 23 yaşındaki Tuana T.’nin 3 aylık bebeğinin kaçırıldığını iddia etmesi üzerine Çorum polisi harekete geçti.

29 Ağustos 2023 Salı 17:48
Kaçırılan bebek annesine teslim edildi

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yaşayan 23 yaşındaki Tuana T.’nin 3 aylık bebeğinin, boşanmak istediği kocası tarafından Çorum’a kaçırıldığını iddia etmesi üzerine Çorum polisi harekete geçti.

2.5 AYDIR HABER ALAMADI

İki buçuk aydır bebeğinden haber alamadığını belirten acılı anne, ondan geriye kalan eşyalarda teselli bulmaya çalışırken, kaçırılan bebek Çorum’un Osmancık ilçesinde bulundu.

ACILI ANNE KONUŞTU

Acılı anne Tuana T.. bebeğinin 3 aylıkken kaçırdığını belirterek; 2 buçuk aydır haber alamadığını ve sağlığından şüphelendiğini ifade etti. Dava açarak bebeğinin geçici velayetini aldığını aktaran anne kaçırılan bebeğin Çorum Osmancık’ta olduğunu vurguladı. Şu anda 5 aylık olan bebeğinin beşiğini bile kullanamadığını aktaran anne, çocuğunu geri istedi. Ondan geriye kalan fotoğraf ve eşyalarla teselli bulmaya çalışan mağdur anne, yaşadıklarını Sakarya İHA’ya özetledi.

ÇORUM EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKLAMA YAPTI

Çorum Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada, kaçırılan bebeğin bebeğin bulunarak annesine teslim edildiğini duyurdu.
İşte o açıklama:

BEBEĞİN OSMANCIK'TA OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

“Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen boşanma aşamasındaki babanın küçük yaştaki bebeğini annesinden kaçırması ve alıkoyması olayı ile ilgili Osmancık İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan çalışmalarda yaşı küçük çocuğun Osmancık İlçemizde bir ikamette olduğu tespit edilmiş, Osmancık Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları gereği “Gecikmesinde Sakınca Bulunan Hal Kapsamında” adreste yapılan adli aramada, şüpheli baba kucağında oğlu olan yaşı küçük çocuk ile evin arka camından kaçmaya çalışırken yakalanmıştır.

POLİS İKİ KİŞİYİ GÖZALTINA ALDI

Şüphelinin annesinin de evde olduğu ve mağdur çocuğa bakıcılık yaptığı tespit edilerek yapılacak işlemlere esas olmak üzere Osmancık İlçe Emniyet Müdürlüğüne intikal ettirilmiştir.

ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDI

25.08.2023 günü Çocuğun Kaçırılması ve Alıkonulması olayı ile ilgili olarak yakalanarak gözaltına alınan 2  şüpheli şahıs 26.08.2023 günü sevk edildikleri adli makamlarca adli kontrol şartı ile serbest bırakılmışlardır.

Mağdur bebek Osmancık Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları ile annesine teslim edilmiştir."

Son Güncelleme: 30.08.2023 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
keramettin uzunlugil 2023-08-29 19:02:28

babanında hakkı var o cocukta buna kacırma denmez

Avatar
Babanın hakkıymış 2023-08-30 23:10:35

Üç aylık be üç aylık
Adam olsa o bebeğin en çok anneye ihtiyacı olduğunu bilirdi