Kar alarmı

Meteorolojinin geçtiği rapora göre Çorum’un da yer aldığı 30'dan fazla ilde kar yağışı bekleniyor.

11 Aralık 2018 Salı 12:52
Kar alarmı

Türkiye'nin kıyı illerinde şiddetli yağmur ve fırtına etkili olurken İç Anadolu ve Doğu Anadolu bölgesi için yoğun kar yağışı uyarısı geldi. Yarın daha geniş bir bölgede başlayacak olan kar yağışı okulları tatil ettirecek kadar etkili olacak. Meteorolojinin geçtiği rapora göre kar yağışı 3 gün sürecek ve cumaya kadar Çorum’un da yer aldığı 30'dan fazla ilde kar yağışı bekleniyor.

Kar yağışı 3 gün kar boyunca şu illeri etkileyecek : Ankara, Eskişehir, Kütahya, Kastamonu, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Konya, Bolu, Karabük, Kütahya, Çorum, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Kayseri, Niğde, Sivas, Gümüşhane, Erzincan, Erzurum, Bayburt, Ağrı, Kars, Ardahan, Muş, Bitlis, Hakkari, Tunceli, Bingöl, Van, Siirt ve Şırnak. Ülkenin batı kesimlerinde 2 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Son Güncelleme: 11.12.2018 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Karcı 2018-12-11 16:22:44

Uzun zamandır Çorum'a kar yağmasını bekliyorum. Özledik yahu, şehrimize ayrı bir güzellik katıyor. Tabi ki Allah dışarıda kalanların yardımcısı olsun. Özellikle sokakta yaşayan hayvanlara da evimizdeki yemeklerden biraz pay ayırırsak, onların da hayattaki varlığına bir katkı sağlamış oluruz. NOT: Araba Kullanmayı Beceremeyenler Kar Yağınca Arabanın Anahtarını Bile Eline ALMASIN!