Kaymakam'dan engelli kardeşlere ziyaret

Sungurlu Kaymakamı Emre Çiftci, ziyaret ettiği engelli kardeşlerin durumu hakkında bilgi aldı

26 Kasım 2017 Pazar 10:59
Kaymakam'dan engelli kardeşlere ziyaret

Kargı Kaymakamı Emre Çiftci ziyaret için gittiği Bademce Köyü’nde engelli kardeşleri  ziyaret etti.

Kargı Kaymakamı Emre Çiftçi köy ziyaretlerine devam ediyor. Köylerin durumlarını yerine görmek için başlattığı köy ziyaretlerinde bu kez Bademce Köyü’nü ziyaret eden Kaymakam Çiftçi’ye İlçe Jandarma Komutanı J.Teğ. Tayfun Köksal ve İlçe Özel İdare Müdürü Hüseyin Ünal da eşlik etti.

İlk olarak Bademce Köy konağını ziyaret eden Kaymakam Çiftci burada köy muhtarı Recep Akıcı’dan köyün genel durumu hakkında bilgi aldı. Köy halkıyla da sohbet eden Kaymakam Çiftçi vatandaşların sorunlarını dinledi.

Kaymakam Çiftci daha sonra Acekse mahallesinde yaşayan engelli kız kardeşleri evinde ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Köy muhtarı ve engelli vatandaşlarımızın babasından çocukların durumları hakkında bilgi alan Kaymakam Çiftci daha sonra köyden ayrıldı.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.