Körüklü Çorum yollarında

Çorum Belediyesi'nin yeni satın aldığı körüklü otobüs hizmete girdi.

19 Nisan 2023 Çarşamba 20:03
Körüklü Çorum yollarında

Çorum Belediyesi'nin yeni satın aldığı körüklü otobüs, Çorum'a ulaştı. Şehrin ilk körüklü otobüsü olan araç, yoğun olan hatlarda toplu taşıma hizmeti verecek.

Toplu ulaşım hizmetini kamulaştıran Çorum Belediyesi araçları yenilemeye devam ediyor.
Çorum Belediyesi tarafından satın alınan 1 adet 155 yolcu kapasiteli BMC marka körüklü otobüs Çorum’a ulaştı.
Körüklü otobüs Şehrin yoğun olan hatlarında daha fazla yolcu taşıma kapasitesi ve modern donanımı ile hizmet verecek.

BAŞKAN TEST ETTİ

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yeni otobüsün direksiyonuna geçerek aracı test etti. Çorum halı için daha modern ve konforlu bir toplu taşıma hizmeti sunmayı amaçladıklarını dile getiren Başkan Aşgın, yeni aldıkları körüklü otobüsün, daha fazla yolcu taşıma kapasitesi ve modern donanımı ile Çorumluların daha rahat ve konforlu bir seyahat sunacağını ifade etti.  Başkan Aşgın ayrıca, belediye olarak toplu taşıma hizmetlerini sürekli geliştirmeye ve vatandaşların taleplerini karşılamak için yeniliklere devam edeceklerini sözlerine ekledi.

TOPLU ULAŞIMA NEFES

Körüklü otobüsün arife günü itibariyle hizmet sunmaya başlayacağını açıklayan Başkan Aşgın “Körüklü otobüsü yoğun hatlarda kullanacağız. Özellikle hastane, KYK yurdu bölgesinde körüklü otobüsümüz toplu ulaşıma nefes aldıracak. 155 yolcu kapasiteli, her türlü donanıma sahip, çevreci bir motoru var. Hizmet kalitesini artırmaya devam ediyoruz. Hehşehrilerimiz güle güle kullansınlar.” dedi.

AKŞEMSEDDİN KAVŞAĞI’NDAN İLK GEÇEN KÖRÜKLÜ OTOBÜS OLDU

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın körüklü otobüsle kısa bir gezintiye de katıldı.  Başkan Aşgın körüklü otobüsle trafiğe yeni açılan çevreyolu Akşemseddin Kavşağı’ndan geçiş yaptı.  Böylece, yapımı tamamlanarak bugün itibariyle trafiğe açılan kavşaktan ilk geçen araç da Çorum Belediyesi körüklü otobüsü oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Söz bir… 2023-04-20 18:47:32

Körüklü otobüs falan hikaye, en iyisi ve kalıcı olanı Çorum’a metronun yapılmasıdır. O zaman Sayın Başkan Çorum un dört bir yanına heykelini dikerler amma seni görevden alma ihtimali de olabilir, delimisin diyebilirler. Ama deli desinler önemli değil Anadolu’da bilirsin deliye “yiğit” derler.

Avatar
hayyam 2023-04-20 08:50:29

Sanki bana tramvay getirdiler havalara bakın...

Avatar
Vatandaş 2023-04-20 14:25:53

Anca böyle fotoğraf çekinin. Köpekleri bile toplayıp işin içinden çıkamayan beceriksiz belediyecilik örneği.

Avatar
Çorumlu 2023-04-19 20:49:11

Raylı sistem otobüslerde aktarma noktaları olmalı otobüslerde elektrikli ve gazlı sistem olanları da ilimize kazandırılmalı

Avatar
Kenan 2023-04-19 20:58:07

Gazi caddesi park sıkıntısı mevcut çözüm bulunmal3

Avatar
Adnan cıdık 2023-04-19 20:10:36

Körüklü otobüsler şehrimize hayırlı olsun çorum halkının toplu taşımada konfora ihtiyacı vardı. Dilimden binevler’de ger 20 dakikada mutlaka otobüs gerekli olduğuna inanıyorum.

Avatar
Mustafa çelik 2023-04-20 00:14:27

Lutfen sayın başkan,
Gazi ve İnönü caddesi tek yönlü trafik olmalı..almayarak caddesi gazı caddesine çıkış kapatılmalı

Avatar
CİVAN 2023-04-20 10:12:26

Şehir içi raylı sistem şart! Arkasından Tren de olmalıdır!Sanayi için kaçınılmaz dur!