Kuraklık belediyeyi harekete geçirdi

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum’un içme suyu yatırımlarına ilişkin DSİ yetkilileri ile görüştüğünü belirtti.

16 Ekim 2020 Cuma 23:37
Kuraklık belediyeyi harekete geçirdi

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum’un içme suyu yatırımlarına ilişkin DSİ yetkilileri ile görüştüğünü belirtti.
Agşın, DSİ 5. Bölge Müdür Yardımcısı Fatih Fünlü ve beraberindeki heyet ile yaptıkları görüşmede, Çomar Barajı bakım çalışmaları, Koçhisar İsale Hattı son durumu ve içme suyu arıtma tesisi 2. etabı konularının ele alındığını aktardı. Aşgın, açıklamasını ‘Çorum'un "su" diye bir problemi olmasın diye…” cümlesiyle tamamladı.
Edindiğimiz bilgilere göre,  DSİ yetkilileri ile yapılan görüşmede, yurt genelinde olduğu gibi Çorum’da da yağışsız geçen sonbahar ayları ve rezervlerin giderek azalması nedeniyle Koçhisar Barajı İsale Hattı’nın öncelikli olarak ele alındığı öğrenildi.
Hatırlanacağı üzere yaklaşık 100 milyon lira maliyetli ((83 Milyon-KDV ihale edildi) Koçhisar Barajı İsale Hattı için 1 milyon lira ödenek ayrılmış, bunun üzerine Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Ankara’da ilgililer nezdinde ödenek artırımı konusunda girişimde bulunmuştu.

Son Güncelleme: 18.10.2020 10:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mertçe 2020-10-19 09:15:48

Ne yapacaklar mış! yapacakları tek şey su faturasına vergiyi artırmak. Virüs döneminde dahi faturalarda vergiyi kaldıramayan bu belediyeden bir şey beklemek bence kırmızı kar yağdırmak gibi bir şey