Milletvekili Ceritoğlu'na faks çekecekler

Eğitim Sen'den tepki eylemi

17 Ekim 2017 Salı 14:02
Milletvekili Ceritoğlu'na faks çekecekler

Eğitim Sen Çorum Şubesi, müftülere nikah yetkisi verilmesi düzenlemesine tepki göstermek amacıyla bugün AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt'a faks çekecek. 
Konuya ilişkin sendikadan yapılan açıklamada, "Kadınlara fikirleri sorulmadan, kadın kurumları ve örgütleriyle paylaşılmadan hazırlanan ve kadınların tüm itirazlarına rağmen ''İsteseniz de istemeseniz de geçecek'' gibi bir dayatmayla yasalaştırılmaya çalışılan ''Nüfus Hizmetleri Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasını öngören yasa tasarısı''nı kabul etmiyoruz.

Bu tasarı ile medeni kanun ile belirlenmiş alanların dini bakış açısı ile yeniden biçimlendirilmesi sağlanmakta, kadın ve çocukların kanunlarca korunan hakları hedef alınmakta ve çocuk istismarının önünü açılmaktadır." denildi.
Düzenlemeye tepki amacıyla bugün  
PTT 'den saat 15.30'da AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt'a faks çekileceği bildirildi.

Son Güncelleme: 27.07.2018 01:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.