Muhammet Efe iyileşiyor

Çorum’un Sungurlu ilçesinde düğünde maganda kurşunuyla ağır yaralanan Muhammet Efe iyileşiyor.

07 Eylül 2019 Cumartesi 12:18
Muhammet Efe iyileşiyor

Çorum’un Sungurlu ilçesinde düğünde maganda kurşunuyla ağır yaralanan Muhammet Efe Çolban’ın sağlık durumu her gecen gün iyiye gidiyor.

Serkan Şansever imzalı habere göre, ilçede bir düğünde isabet eden kurşunla ağır yaralanan Muhammet Efe, Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Uzun süre yoğun bakımda kalan Muhamet Efe’nin iyileşmeye başladığı ifade edildi.

Hatırlanacağı üzere 13 yaşındaki Muhammet Efe, 17 Ağustos’ta ilçeye bağlı Akçakent Mahallesi’nde yakınlarının düğününde oyun oynadığı sırada silah atılması sonucu isabet eden maganda kurşunuyla ağır yaralanmıştı.

Ağır yaralanan talihsiz çocuk, önce Sungurlu Devlet Hastanesi’ne, ardından da Çorum Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Son Güncelleme: 07.09.2019 23:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.