Nevşehir’den sonra ikinciyiz

Apartman ve site aidatlarına ilişkin 2022 yılına ait verilere göre, en düşük site aidatlar ise Nevşehir ve Çorum'da görüldü.

28 Ocak 2023 Cumartesi 21:47
Nevşehir’den sonra ikinciyiz

Konut fiyatlarında ve kiralarda yaşanan artışa yönelik tartışmalar sürerken, apartman ve site aidatlarına ilişkin 2022 yılına ait veriler yayımlandı.

Rapora göre, Türkiye'de en az aidat ödeyen ikinci il Çorum oldu. Site aidatları 2022’de, bir önceki yıla kıyasla %83 arttı.

En yüksek site aidatları sırasıyla Muğla, İstanbul ve Ankara’da görülürken, en düşük site aidatları ise Nevşehir ve Çorum'da görüldü. Çorum'da ortalama site aidatları 105, 83 lira olarak açıklandı.

Son Güncelleme: 29.01.2023 19:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2023-01-29 12:16:30

Maalesef Çorum ve İlçelerdeki apartmanlar site şeklinde değiller. Son zamanlarda cüz-i miktarda siteleşme var, yeterli değil. apartmanlarda yönetim apartman sakinlerince yapılıyor. Bahçesi olmayan, otoparkı olmayan, oturma alanları olamayan binaların aidat giderleri de çok az oluyor. sadece ortak merdiven asansör merdivenlerin elektrik giderleri oluyor. Bu yüzden aidatların yüksek olması beklenemez.

Avatar
kenan 2023-01-29 11:37:48

Çorum siteleşmeli. Sitelerde ne var? Güvenlik, çoçuk oyun alanları, alitli eksersiz alanları, oturma alanları yürüyüş perkurları, her sitenin çöp konteynırı, belediye sitelerden geri dönüşümleri toplar vermeyenlenden ( topyamayanlara ceza verir) topyama yönünde telkinlerde bulunur.

Çoruma bakalım kimseşi kücamsemiyoruz. çöp kabinlerinin ağzı kapanmaz 5 dk bir motorlu geneli göçmen kişiler kağıt, plastik topluyorlar
Milli servet geri dönüşümi önem verelim belediye tedbir almalı.

site yönetimi şehir yönetimi diyalog sıkı olur.
büyük avantajı da otopark SİTELEŞMELİYİZ.