O cadde kamyonlardan dertli

Ulukavak Mahallesi Selçuk Caddesi hafriyat kamyonlarından dertli.

01 Ağustos 2018 Çarşamba 14:42
O cadde kamyonlardan dertli

Ulukavak Mahallesi Selçuk Caddesi sakinleri yol güzergahını kullanan hafriyat kamyonlarından şikayetçi.

Konuya ilişkin eleştirileri ve taleplerini dile getiren mahalle sakinleri, Selçuk Caddesi’nden gün boyunca belirli aralıklarla hafriyat kamyonlarının geçiş yaptığını, gürültü kirliliğinin yanı sıra balkona çıkılamadığını, havalandırma için camları açamadıklarını ifade ettiler.

Kamyonların geçiş güzergahının çok sayıda apartmanın yer aldığı meskun mahal olduğunu hatırlatan sakinler, tonajlı kamyonların geçişi nedeniyle asfaltın bozulduğunu, araç ve yaya trafiğinin de riske girdiğini dile getirdiler.

Kamyonların geçişi için meskun mahal yerine uygun bir güzergah bulunması ve köklü çözüm üretilmesini isteyen sakinler, bu konuda Çorum Belediyesi’ni göreve davet ettiler.

Hatırlanacağı üzere toprak sanayi sektörüne hammadde taşıyan hafriyat kamyonları daha önce Bayat Gediği'nde bir güzergah kullanıyorlardı. Bölgede bulunan tavuk çiftliklerinin ve çevre sakinlerinin eleştirileri üzerine bu yol da hafriyat kamyonlarının girişine kapatılmıştı.

Şehri yönetenlerin hem toprak sanayi sektörünün hem de vatandaşların zarar görmemesi için tarafları memnun edecek bir orta yolu bulunması gerekiyor.

Son Güncelleme: 01.08.2018 16:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2018-08-01 21:16:24

Neden Selçuk Caddesi , burası mı uyugun görüldü harfiyat kamyonları için , yetkilileri göreve davet ediyoruz , lütfen mağduriyeti mizi giderin

Avatar
Mahalleli 2018-08-01 21:27:23

Selçuk Caddesi sakinleri olarak harfiyat kamyonların dan çok rahatsızık , gürültü den uyuyamıyoruz ,çocuklarımızı dışarıya çıkarmaya korkuyoruz ,camlarımızı açamıyoruz,güzergahın değiştirilmesini
yetkililerden rica ediyoruz

Avatar
çorumlu 2018-08-02 19:18:26

bu kamyonlar kuruçay yolunda da tehlike saçıyorlar çok hızlı ve aşırı yüklü oldukları için durma şansları hiç yok birilerinin canı yanmadan acilen önlem alınmalı çocukların ve arabaların üstüne sürüyorlar yüklü kamyonları

Avatar
Selçuklu 2018-08-02 14:10:45

Birde aşırı süratli gidiyorlar yüklü halde. Allah göstermesin bisikletli veya yaya olarak birisi aniden çıksa ezer geçer o hızla duramaz.

Avatar
Şükrü DAŞIYAN 2018-08-02 14:53:15

Gürültü kirliliği ve tonajlı araçlar asfalta zarar veriyor. Ayrica araçlar çok hızlı gittiğinden çocukların sokağa çıkmasından korkar olduk. Tonajlı kamyonların mahalle sakinleri olarak buradan geçmesini istemiyoruz.