Özel bir günde özel bir nikah

Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda kızının nikahını kıydı, eşinin doğum gününü kutladı.

31 Ekim 2018 Çarşamba 16:28
Özel bir günde özel bir nikah

Cumhuriyeti’in kuruluşunun 95. yıldönümünde 29 Ekim'de Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, kızı Merve Ateş’in nikahını kıydı.

Oğuzlar Belediyesi Altınkoz Tesisleri’nde barajın ortasında tekne üzerinde gerçekleştirilen nikah töreni renkli görüntülere sahne oldu. Davetliler tekneye 10. yıl marşı ve ellerinde Türk Bayraklarıyla çıktılar. Nikaha gelin ve damadın yakınları ile çok sayıda davetli katıldı.

Kendisi için kızının nikahını kıymanın zor olsa da görevi olduğunu belirten Başkan Ateş, “Allah’ım herkese böyle bir mutluluğu nasip etsin. Bu gün üç mutluluğu bir arada yaşıyoruz. Cumhuriyet bayramımızın 95. yılını kutluyoruz, kızımın mutluğunu paylaşıyoruz. 29 Ekim’de Cumhuriyet Bayramı’nda doğan eşimin doğum gününü kutluyoruz.” Dedi.

Başkan ateş, genç çifte mutluluklar dilerken, evlenecek çiftleri nikah için Oğuzlar Altın koz Tesisleri’ne davet etti.

Son Güncelleme: 01.11.2018 10:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.