Pazar günü bekleniyor, Çorum da var

Meteoroloji pazar ve pazartesi günleri için bazı illerde kar yağışı tahmininde bulundu, o iller arasında Çorum da var.

22 Aralık 2022 Perşembe 12:19
Pazar günü bekleniyor, Çorum da var

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden kar tahmini yapıldı. Pazar günü başlayacak olan kar yağışı pazartesi günü Çorum’da da etkisini gösterecek.

Kurumun haftalık yayımlanan hava durumu raporuna göre; İç Anadolu’da hava, pazar gününe kadar açık olacak. Pazar günü ise 22 ilde kar yağışı bekleniyor.

Bu iller arasında Ankara, Eskişehir, Bolu, Kırşehir, Karabük, Kastamonu, Çankırı, Kırıkkale, Çorum, Amasya, Tokat, Sivas, Yozgat, Aksaray, Nevşehir, Niğde, Kayseri, Malatya, Tunceli, Erzincan, Bayburt ve Gümüşhane bulunuyor.

Pazartesi günü ise 28 il için kar yağışı tahmini yapıldı. Bu iller arasında Bolu, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Çorum, Yozgat, Amasya, Kırşehir, Niğde, Kayseri, Tokat, Sivas, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Tunceli, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Hakkari, Van, Ağrı, Iğdır, Kars, Ardahan bulunuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.