Sac plakalarla tedbir alındı

Üçdutlar Mahallesi’nde tehlike arz eden sarı levhalı tarihi tescilli konakta güvenlik bu kez sac plakalarla alındı.

08 Mayıs 2019 Çarşamba 15:35
Sac plakalarla tedbir alındı

Üçdutlar Mahallesi’nde tehlike arz eden sarı levhalı tarihi tescilli konakta güvenlik tedbiri artırıldı. Bazı bölümleri yıkılan konağın etrafı sac plakalarla çevrildi.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, yaptığı açıklamada, “Üçudlar Caddesi’ni ziyaretimizde esnafımız ve bölgede ikamet eden hemşehrilerimiz tarihi tescili bulunan metruk binaya güvenlik önlemlerinin alınmasını ve Emir Ahmet Sokak’ın tekrar trafiğe açılması talebini bildirmişti. Tarih tescili bulunan metruk yapının etrafını saç plakalarla çevirip güvenlik önlemi aldık. Emir Ahmet Sokak’ı da tekrar trafiğe açtık. Hayırlı olsun.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumlu 2019-05-09 09:00:12

Bu görüntü çorumdan başka bir ilde var mı ? Bu sarı levhaları Hz.Cebrail mi çaktı?Çorumun göbeğindeki Güpür hamamı Çorum Kalesi vb. aynı durumda.Bu sarı levhaları sökebilmek için vahiy mi bekleniyor.Ya yıksanız ya da tamir etseniz. Dünyanın merkezi Çorum,Çorum'un merkezi mezbelelik.

Avatar
İdris 2019-05-09 19:43:19

Vizyonları yok