Sağlıkçıya çarpan sürücüye 9 bin lira ceza ve adli işlem

Çorum’da dün yol kontrolü sırasında sağlık görevlisine çarpan sürücüye 9 bin 192 lira para cezası uygulandı ve hakkında adli işlem başlatıldı.

09 Nisan 2020 Perşembe 10:47
Sağlıkçıya çarpan  sürücüye 9 bin lira ceza ve adli işlem

Çorum’da dün yol kontrolü sırasında sağlık görevlisine çarparak yaralanmasına neden olan sürücü hakkında 9 bin 192 lira para cezası uygulandı ve adli işlem başlatıldı.


Emniyet Müdürlüğü’nde kazaya ilişkin yapılan açıklamaya göre,  dün sabah saat 10:00 sıralarında Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde görevlilerin yaptığı uygulama esnasında; gübre yüklü transit marka kamyonet kontrol noktası cep kısmında durdurulan araçlarda bulunan şahısların ateşlerini ölçmekle görevli sağlık personeline şahsa çarparak yaralanmasına neden oldu. Yine uygulama noktasında bekleyen başka bir araca sol kısmından çarparak maddi hasara neden oldu. Araç cep noktasından çıkarak Samsun-Ankara yolu üzerinde 100 metre ilerledikten sonra durdu.
Yaralı sağlık personeli 112 ekiplerince tedavisi için Çorum Özel Hastanesi’ne sevk edilirken, kalça ve eklem bölgelerinde bir kaç kırık tespit edildiği, bilincinin açık ve tedavisinin devam ettiği bilgisi paylaşıldı.
Öte yandan kazaya neden kamyonetin belgelerinde ve yükünde yapılan incelemede karayolları kanununun ilgili maddelerine aykırılıklar nedeniyle toplam 9 bin 192 lira para cezası uygulanırken ayrıca adli işlem başlatıldı.

Son Güncelleme: 09.04.2020 17:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.