Şahiner'den vahim iddia

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, İlçe Sağlık Müdürlüğü ile ilgili vahim bir iddiada bulundu

06 Haziran 2020 Cumartesi 05:55
Şahiner'den vahim iddia

Sungurlu’da bir apartmanın karantinaya alınmasının ardından Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner yaptığı açıklamada İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü eleştirerek vahim bir iddiada  bulundu.

Başkan Şahiner, “Zeki Gündüz ve eşinin koronavirüsten hayatını kaybetmesinin ardından Çiçekevler Sitesi 14 gün karantinaya alınmıştı. Bugün de içerisinde 4 personel ve bir meclis üyemizin bulunduğu 6 katlı 24 daireli Emralioğlu Apartmanı karantinaya alındığı haberi bizleri üzdü” dedi.

Öncelikle test sonuçları pozitif çıkan dört vatandaşımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, tez zamanda sağlıklarına kavuşmasını diliyorum diyen Başkan Şahiner, “Biz günde binlerce kişiye hizmet ediyoruz. Bugün anne ve babasının testleri pozitif çıkan bir personelimiz ateşlenerek hastaneye kaldırıldı. Test sonucu negatif çıkan personelimizle birlikte beraber çalışan 13 personelimize test yapılmasını talep ettik. Fakat maalesef başaramadık. İlçe Sağlık Müdürünün bu konudaki duyarsızlığının altındaki sebebi anlamış değilim. 350 personeli olan, aylardır corona ile mücadele eden bir kurumun bu denli muamele görmesi utanç vericidir. Biz üzerimize düşeni yapıyoruz, herkes de sorumluluğunu yerine getirsin. Aksi takdirde bu vebalden kimse kurtulamaz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halk 2020-06-06 10:09:04

Hastaneye gideni kimse geri çevirmiyor.Başkan personelini hastaneye gönderirsin olur biter.Ev ev dükkan dükkan dolaşıp kimseye test yapılmıyor zaten yapılamaz da..

Avatar
Saglikci 2020-06-06 08:25:58

Sayin belediye baskani covid 19 la deyim yerindeyse dans eden kendi saglik personeline ne tarama nede ekipman veren sahlik mudurlugunun size bunu yapmasi gayet dogal
Vebale gelince bak orda sizle hem fikirim

Misafir Avatar
crm 2020-06-06 14:44:47 @Saglikci

sağlıkcı, eğer çalışandan derhal istifa et, yok "sıfatın" sağlıkçı ise, Allah seni ıslah etsin.işiniz gücünüz iftira, çamur,

Beğenmedim! (3)
Avatar
Halk 2020-06-07 18:34:18

Akıllı kenan pozitif çıkanları yazı tura atarak mı belirlediler

Avatar
Kenan 2020-06-07 01:39:22

Halk Kafalı kardeş. Başkan Evde test yapılsın demiyor.. Sağlık Kurumunda test yapılmıyor.. yarın Sen git yine yapmazlar. Anladın