Şehit kızı özel harekat polisiyle evlendi

Çorum'un Sungurlu ilçesinde şehidimiz Hacı Ömer Kanat’ın öğretmen kızı Ayşegül Kanat, Özel Harekat Polisi Yusuf Özgür ile evlendi.

23 Ağustos 2023 Çarşamba 13:32
Şehit kızı özel harekat polisiyle evlendi

Çorum'un Sungurlu ilçesine bağlı İkizli köyünden şehidimiz Hacı Ömer Kanat’ın öğretmen kızı Ayşegül Kanat, Özel Harekat Polisi Yusuf Özgür ile hayatını birleştirdi.

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Ayşegül ve Yusuf çiftini bu mutlu günlerinde sevenleri yalnız bırakmazken, düğün törenlerine yoğun katılım oldu. Kanat ve Özgür ailelerinin eş, dost ve akrabalarının hazır bulunduğu düğünde davetliler çifte ‘mutluluklar’ diledi.

ÖZEL HAREKAT ORADAYDI

Özel Harekat Polisleri de meslektaşlarını ve şehit kızını düğün törenlerinde yalnız bırakmayarak ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu.

ŞEHİDİMİZİN KABRİNE ZİYARET

Sungurlu’ya bağlı İkizli köyünden Şehit Hacı Ömer Kanat, 1999 yılında Hakkari Yüksekova’da şehit oldu. Silah arkadaşları Ramazan Ülgen, Tuncay Mantar, Engin Bağlan, Kenan Salar, Ali Topçu, Eşref Erman, Engin Özdemir, Serdar Gürcü, Muhittin Yetik, Mustafa İbikçam, Ufuk Doğan, Kürşat Önder ve Yücel Kılıçaslan’da düğüne katılarak arkadaşlarının kızını yalnız bırakmadı. Silah arkadaşları ayrıca Şehit Hacı Ömer Kanat’ı kabri başında ziyaret ederek, bol bol dua etti. Şehidin kardeşi Bayram Kanat, davetlilerle yakından ilgilenerek düğünlerine katılan ve kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Son Güncelleme: 23.08.2023 16:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.