Sıklık Tabiat Parkı kapatıldı

Çorum Belediyesi’nin Sıklık Tabiat Parkı'nda yapacağı temizlik ve bakım alışması nedeniyle mesire alanı geçici süreyle kapatıldı.

26 Ağustos 2020 Çarşamba 17:48
Sıklık Tabiat Parkı kapatıldı

Çorum Belediyesi’nin Sıklık Tabiat Parkı'nda başlattığı dezenfekte, temizlik ve bakım çalışması nedeniyle park geçici süreyle ziyarete kapatıldı.

Yapılan açıklamaya göre, Çorum Belediyesi park ve mesire alanlarında dezenfekte, ilaçlama, temizlik ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Kapsamlı çalışmalardan birisi de vatandaşların en çok tercih ettiği piknik alanlarından olan Sıklık Tabiat Parkı'nda gerçekleştirilecek. Çalışmalar nedeniyle Sıklık Tabiat Parkı bir süreliğine halkın kullanımına kapalı olacak.

Belediye Başkan Yardımcısı Zübeyir Tuncel, yaptığı açıklamada şöyle dedi; "Halkımızın piknik için en fazla tercih ettiği parkımız olan Sıklık Tabiat Parkımızı yine halkımızın daha güvenli vakit geçirmesini sağlamak maksadıyla bir süreliğine hizmete kapatıyoruz. Bu süre zarfında parkımızda öncelikle detaylı dezenfekte ardından da bit ve yabani ot ilaçlaması işlemlerini uygulayacağız. Son olarak da kameriye ve çocuk oyun gruplarındaki yıpranmaları giderip parkımızı daha güvenilir ve sağlıklı bir şekilde yeniden halkımızın hizmetine sunacağız.”

Son Güncelleme: 27.08.2020 12:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2020-08-26 18:51:23

İyiki aklınıza geldi gerçi bizim insanlarımıza çok bile ama

Avatar
o 2020-08-27 08:54:15

her yer kene