Sırtında taşıdı

Çorum’un İskilip Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, özel gencin talebini yerine getirdi.

26 Ocak 2022 Çarşamba 16:17
Sırtında taşıdı

Çorum İskilip Belediye Başkanlığı, kendilerinden yardım isteyen engelli bir genç kızın talebine duyarsız kalmadı. Zabıta ekipleri genç kızı omuzlarında taşıyarak kuzenin doğum gününe katılmasını sağladılar.

İlçe'de yaşayan Serap Gökçe (16) adlı engelli genç kız, 3 gündür devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle kuzenin doğum gününe gidemedi. Ailesinin, devam eden kar yağışı sebebiyle kuzenin doğum gününe gitmesine izin vermediği genç kız, İskilip Belediye Başkanlığı’ndan yardım istedi. Genç kızın yardım talebine duyarsız kalmayan belediye başkanlığı, zabıta ekiplerine Serap Gökçe'yi doğum günü için kuzenin evine götürmelerini için talimat verdi. Genç kızı, kuzenin doğum gününe katılmasını için araç götüren zabıta ekipleri, doğum günün ardından da evine tekrar getirdiler.

Konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan İskilip Belediyesi, "Talebini ileten kardeşim Serap’ı sevdiklerine ulaştırarak, mutlu olmasına vesile olduk” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 26.01.2022 19:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.