Son yolculuğuna uğurlandı

Çorum-Ankara yolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden evli ve iki çocuk babası Onur Pancarcı son yoluğluğuna uğurlandı.

22 Kasım 2020 Pazar 00:08
Son yolculuğuna uğurlandı

Çorum-Ankara yolunda geçirdiği trafik kazası sonucu genç yaşta hayatını kaybeden Çorum merkez Yoğunpelit Köyü’nden Ali Pancarcı’nın oğlu Onur Pancarcı (30), son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine; CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, bazı sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Evli ve 2 çocuk babası Onur Pancarcı, otomobili ile seyir halinde iken Kırıkkale yakınlarında şarampole devrilmiş ve olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Onur Pancarcı’nın cenazesi Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı'nda düzenlenen törenin ardından Yoğunpelit Köyünde toprağa verildi.

Alirıza Pancarcı’nın kardeşi, Selin Pancarcı’nın eşi olan Onur Pancarcı’nın cenazesi, Dede Şahin Polat’ın dua ve gülbengleri eşliğinde, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Son Güncelleme: 22.11.2020 13:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.