Tavukları çalınan aileye tavuk hediye ettiler

Deva Partisi Kadın Politikaları yönetimi, Çorum’da evinin bahçesinde beslediği tavukları çalınan kadına 15 adet yumurta tavuğu hediye etti.

21 Temmuz 2022 Perşembe 00:17
Tavukları çalınan aileye tavuk hediye ettiler

Deva Partisi Kadın Politikaları yönetimi, Çorum’da Bahçelievler Mahallesi’nde evinin bahçesinde beslediği tavukları çalınan mağdur kadına 15 adet yumurta tavuğu hediye etti.

KADIN POLİTİKALARI BAŞKANI TESLİM ETTİ

Deva Partisi Kadın Politikaları Başkanı Zehra Benli, geçtiğimiz günlerde evinin bahçesindeki tavukların çalınması üzerine hırsızdan tavuklarını geri getirmesini isteyerek ulusal yayın kuruluşlarında gündem olan Fatma Özergin’e, tavuklarını  teslim etti.

15 ADET YUMURTA TAVUĞU HEDİYE EDİLDİ

Ailenin geçimlerine katkıda bulunabilmek amacıyla 15 adet ligorin cinsi yumurta tavuğu hediye ettiklerini belirten Benli, "Çiftimizin yaygın medyada yayınlanan haberlerini görünce çok üzüldük ve elimizden geleni yapmaya karar verdik. Mağdur ve mazlumların her zaman yanında olmanın insani bir görev olduğunun altını çizmek isteriz, DEVA Partisi olarak her zaman olduğu gibi bu gibi konularda da duyarlılığımızı sürdüreceğiz.

Çalınan tavukların manevi olarak yerini tutmasa da, mağdur çiftimizin yüzünde bir gülümsemeye vesile olmak bizleri çok mutlu etti. Partimiz ülkenin düzelmesi için birlik ve beraberlik içinde çalışıyor” dedi

İL BAŞKANI TEŞEKKÜR ETTİ

DEVA Partisi İl Başkanı Elvan Can Çabuk da,  küçük te olsa mağdur ailenin yüzlerinde gülücük açmaya sebep olan başta Kadın Politikalar Başkanı Zehra Benli ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Başkan ÇABUK; ekonomik problemlere dikkat çekerek, “İnsanlarımızın çoğu açlık sınırının altında kazanç sağlamakta. İnsanlar evlerine temel gıda ürünlerini yani ekmek götürmek konusunda bile zorluk çekmekteler. Hükümet acilen ek destekler sağlayıp önlemler almaz ise bu ekonomik çöküş yüzünden insanlar daha çok mağduriyet yaşayacak.”dedi.

Son Güncelleme: 21.07.2022 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
crm 2022-07-22 14:20:41

Kimlere tavuk vereceğnizi bilirsiniz siz..de.. geri dönüş beklemeniz tam bir aptallık.