TOKİ projelerinde son durum

TOKİ Kuruçay konutları projesinin kuraları 2 Ağustos’ta yapılacak.

28 Haziran 2019 Cuma 11:04
TOKİ projelerinde son durum

TOKİ Kuruçay konutları projesinin kuraları 2 Ağustos’ta yapılacak.

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, TOKİ’nin Kuruçay’da emekliler vatandaşlar için inşa edeceği 657 konut için 2 Ağustos 2019 tarihinde kura töreni yapılacağını bildirdi.
Devletin diğer yatırımlarının dışında TOKİ’nin de Çorum’da birçok yatırım yaptığını belirten Ceylan, “Hemşerilerimiz en temel ihtiyacı olan barınma ihtiyacını karşılamak için TOKİ eliyle projelerimizi hızla hayata geçiriyoruz. Yıllardır ev sahibi olma hayaliyle yaşayan emekli büyüklerimiz için Kuruçay’da 657 konutluk proje yapacağız. Projemize emekli büyüklerimizden 4 bin 179 başvuru yapıldı. 2 Ağustos Cuma günü Noter huzurunda yapacağımız kura töreni ile hak sahipleri belirlenecek.” Dedi.
Çorum il genelinde yapılacak 216 konutun Temmuz ayında ihalelerinin yapılıp üretim aşamasına geçeceğini bildiren Ceylan, yeni yapılacak konutların öncelikle dar ve orta gelir düzeyindeki vatandaşlara yönelik olacağını belirterek, “Bu grupların içerisinde engelliler, şehit aileleri ve maluller ile emekliler için ayrıca kontenjan ayıracağız. Projelerimizle konut sahibi olamayan vatandaşlarımızın yüzlerini güldürüp sıcak yuva sahibi yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Temmuz ayında ihaleleri yapılacak projelerin ayrıntılarını paylaşan Ceylan, Çorum Boğazkale’de 2+1 nitelikli 59 konut ve 3+1 nitelikli 20 konuttan oluşan projenin ihalesinin 11 Temmuz’da yapılacağını kaydetti.
Çorum Dodurga ikinci etap projesi kapsamında 158 konut yapılacağını ifade eden Ceylan, 29 Temmuz’da gerçekleşecek ihale kapsamında 98 konutun 2+1 nitelikte, 60 konutun 3+1 nitelikte olacağını belitti.

Ceylan ayrıca, Mecitözü Kaymakamlık projesi kapsamında yapılacak 79 konutunun ihalesinin 4 Temmuz günü yapılacağını söyledi.

Çorum Osmancık üçüncü etap projesi kapsamında daha önce kurası yapılan 216 konutun ise projelendirme çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiğini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 29.06.2019 14:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
alihsan 2019-06-28 12:08:45

siz yarısının kaba inşaatı bitmemiş yüklenicisi olmayan , ihaleye cıkacak ne zaman biteceği belli olmayan yer için kura mı çekeceksiniz ; hay Allah iyiliğinizi versin....

Avatar
Mehmet 2019-06-28 13:33:18

Müteahhit önce çoruma olan borçlarını ödesin.Milyonlarca lira borcu var çorumlu esnaflara, sizin desteğinizle konkordato ilan etti.Artık gerçekleri mi konuşsak daha iyi olur sanki.

Avatar
Oğuzlar lı 2019-06-28 15:34:21

Oğuzlar a TOKİ yokmu