Türkiye Çorum'un t-shirtlerini konuşuyor

Çorum Belediyesi'nin Çorum'u tanıtan t-shirtleri daha görücüye çıkmadan sosyal medyada yoğun ilgi gördü

18 Temmuz 2020 Cumartesi 12:42
Türkiye Çorum'un t-shirtlerini konuşuyor

Türkiye, Çorum Belediyesi’nin Çorum’u tanıtan t-shirtlerini konuşuyor.

Çorum Belediyesi, kenti tanıtmak amacıyla, Saat Kulesi, Elvan Çelebi, Hitit Medeniyeti eserleri, leblebisi, guines rekorlar kitabına girdiren fidan dikimi çalışması gibi vurguların yapıldığı ‘Dünyanın Merkezi Çorum’ yazılı  t-shirtler yaptırdı. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, bugün sosyal medya hesabından ‘t-shirtler hazır’ sözleriyle gelişmeyi paylaştı.

Millet Parkı’nda satışa sunulması beklenen t-shirtler daha görücüye çıkmadan sosyal medyada yoğun ilgi gördü.  Kısa sürede çok sayıda yorum alan paylaşıma, takipçiler diğer şehirlerin de Çorum’u örnek alabileceği yorumlarını yaparken, Gazeteci Fatih Tezcan, üzerinde Colombia yazılı t-shirtlü fotoğrafını paylaşan Emre Erciş’e “Sana tshirt alacam. Çorum yazacak üstünde. Amerikalılar Sivas yazan tshirt giyene kadar onunla gezeceksin” şeklindeki esprili sözleriyle Çorum t-shirtlerine atıfta bulundu. Tezcan ayrıca diğer şehirlerin de Çorum’u örnek alması gerektiğini vurguladı.

Öte yandan Tarım ve Orman Bakanlığı'nda düzenlenen programda bir saat içinde 303.150 fidan diken Çorum'un başarısı Guinness Rekorlar Kitabı'nda tescillenmişti. Çorum Belediyesi kentin rekorunu  anlatan çalışmayı Saat Kulesi Meydanı'nda bir çalışmayla sergiledi.


 

Son Güncelleme: 20.07.2020 16:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
md 2020-07-20 08:28:56

Her yapılanı kötü eleştirmemek lazım Bunun yeri ayrı şehrin tanıtılması adına güzel bir reklam olmuş Gayet iyi yapılmış

Avatar
Sungurlulu 2020-07-18 19:16:34

Tişörtün birinin üstüne de uçağa bakan bir insan topluluğu resmi olsun. Bedeva dağıtılsın o modeli tişörtün Çorumlu gençlere.

Avatar
Ahmet 2020-07-18 18:00:08

T-shirt mü tişört mü sayın başkan?

Avatar
recep 2020-07-18 15:37:05

vay canına. başkan bizi şaşırtıyor. çorumlu böyle şahane ve olağanüstü hizmetlere alışık değil. sayın başkanı ve şahane ekibini tebrik ediyorum. çok hayırlı, önemli ve faydalı bir hizmet. belediyeden beklediğimiz hep böyle hizmetler üretmesi. bir de bacaklarında çorum yazan pantol isteriz. çorum bunu hak ediyo bence