Üçüzler geldi, destek lazım

Çorum’un Sungurlu ilçesinde yaşayan Emrah ve Melisa Küçükkahraman çiftinin üçüz bebekleri dünyaya geldi.

06 Haziran 2023 Salı 15:01
Üçüzler geldi, destek lazım

Çorum’un Sungurlu ilçesinde yaşayan Emrah ve Melisa Küçükkahraman çiftinin üçüz bebekleri dünyaya geldi. Annenin ikinci gebeliği olan üçüz bebekler, sağlıklı bir şekilde doğdu. Minik üçüzlere, Fatih, Ömer ve Hakan isimleri verildi.

FATİH, ÖMER VE HAKAN

İlçeye bağlı Turan Mahallesi’nde ikamet eden Emrah ve Melisa Küçükkahraman çiftinin sezaryen ile 3 erkek bebekleri dünyaya geldi. Bebeklerin sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiği ve sürecin takip edildiği bildirildi.
Etlik Şehir Hastanesi’nde üçüz bebek doğumunu gerçekleştiren doktorlar ise doğumu sağlıklı bir şekilde sonlandırdıkları için mutlu olduklarını belirtti.

ANNE KONUŞTU

Üçüz bebeklere sahip olduğu için mutlu olduğunu söyleyen Anne Melisa Küçükkahraman, “Üçüz bebek sahibi olmak çok hoş bir şey. Allaha çok şükürler olsun. Çok şükür ya Rabbim bize bu hediyeyi verdi. Bazen insanlar 1 tane istiyor ama Allah’a şükür olsun bize 3 tane gönderdi. Çok şükür sağlıklı çocuklarım” dedi.

BEZ VE KIYAFET DESTEĞİ GEREKİYOR

İki haftada bir Ankara’ya kontrole gittiklerini söyleyen Anne Melisa Küçükkahraman, hayırseverlerden bez ve kıyafet yardımı istedi.
 

Son Güncelleme: 06.06.2023 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Md 2023-06-06 16:28:04

MaşAllah nazar değmesin

Avatar
Adnan 2023-06-06 18:52:15

Çocukların ismini sırasıyla Recep, Tayyip, Erdoğan koysaydınız. Sayın Cumhur başkanı ömür boyu desteğini sağlardı. İşi hiç bilmemişsiniz.

Avatar
ekp 2023-06-07 14:22:44

aileye nasıl ulaşabiliriz?

Avatar
Tourist 2023-06-07 21:57:37

Turkiye annelere yardım etmiyor mu? Avustralya'da yardım alıyoruz, bedava bebek ürünleri ve para.