Ülkü Ocakları’ndan hayırseverlere çağrı

Ülkü Ocakları hayırseverlerin kurbanlarını vekalet yoluyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için çalışmalara başladı.

01 Ağustos 2018 Çarşamba 01:11
Ülkü Ocakları’ndan hayırseverlere çağrı

Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanlığı her yıl olduğu gibi bu yıl da hayırseverlerin kurbanlarını vekalet yoluyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için çalışmalara başladı.

Ülkü Ocakları Başkanı M.Yavuz Ünlü, yaptığı açıklamada, “Başta Türkmen ailelerimiz olmak üzere ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ve öğrenci arkadaşlarımıza ulaştıracağımız kurban paketleri sayesinde veren el alan eli görmeden amaç hasıl olacak; hayır sahibi vatandaşlarımız da ihtiyaç sahibi ailelerimiz de gönül rahatlığıyla Kurban Bayramı’nın manevi iklimine girecektir. Verenle alan arasında durup yapılan hayra vesile olmaktan başka bir kazancımız yoktur. Şimdiden mümin kardeşlerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik eder, kesilen kurbanların Hak katında makbul olmasını niyaz ederiz.”dedi.

Son Güncelleme: 01.08.2018 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.