Ulu çınarlara vefa ziyareti

elediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın eşi Feyza Aşgın, ev temizliği ve yaşlı bakım hizmeti alan Ali-Satı Savur çiftini ziyaret etti.

07 Ocak 2020 Salı 22:26
Ulu çınarlara vefa ziyareti

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın eşi Feyza Aşgın, Beyaz Baston ve Görme Engelliler Haftası sebebiyle Çorum Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nden ev temizliği ve yaşlı bakım hizmeti alan Ali-Satı Savur çiftini ziyaret etti.

Çorum Belediyesi’nin evde bakım hizmetinden yararlanan ulu çınarları sürekli olarak ziyaret eden Feyza Aşgın, Beyaz Baston ve Görme Engelliler Haftası sebebiyle 84 yaşındaki Ali Savur ve Satı Savur çiftini ziyaret etti.''Yaşlılarımızın her zaman başımızın üstünde yeri var'' diyen Aşgın, "Onlarla birlikte olmak ve hayatlarını kolaylaştırmak bizim için mutluluk verici" dedi.

Son Güncelleme: 08.01.2020 14:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
crm 2020-01-09 09:01:40

emeği geçenlerden Allah razı olsun. çok çok güzel bir hizmet.