Ulukavak’ta artık sular kesilmeyecek

Ulukavak Mahallesi'nde bir arıza durumunda artık sular kesilmeyecek

05 Eylül 2019 Perşembe 17:40
Ulukavak’ta artık sular kesilmeyecek

Çorum Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, vatandaşların su kesintilerinden olumsuz etkilenmemeleri için çalışmalar devam ediyor.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, geçtiğimiz yıllarda İkbal Kent Sitesi civarı, Ulukavak Mahallesi ve Osmancık Caddesi civarında yaşanılan arıza durumlarına müdahale edebilmek için burada bulunan tüm abonelerin sularını kesmek zorunda kaldıklarını, yaptıkları çalışma ile artık bu durumu ortadan kalkacağını bildirdi.

Aşgın, yaptığı açıklamada  şöyle dedi; “Daha önceden Ulukavak Mahallesi, Osmancık Caddesi’nin bir bölümü, İkbal Kent civarı tek vanadan çalışırken 2018 yılında belediyemiz tarafından yapılan hat yenileme ve bu yılın başında yapılan hat daraltma çalışmaları ile bu mahallelerimizde 20 ayrı şebeke bölgesi oluşturduk. Bu çalışmalar öncesinde yaşanılan arıza durumlarında suda yapılan kesintiden bu bölgede yer alan mahallelerin tamamı etkileniyordu. Yapılan Çalışmaların ardından yaşanılacak su kesintilerinden vatandaşlar kısmi olarak etkilenecekler. Buda Ulukavak Mahallesi, Osmancık Caddesi’nin bir bölümü ve İkbal Kent civarında yaşanacak olan su kesintisinin önüne geçecek”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Okçul 2019-09-05 19:22:57

Ulukavakta zaten sular akıyordu .

Avatar
çorumlu 2019-09-06 10:38:56

üçtutlar mahallesi binevler mevkii içme suları nerden temin ediliyor acaba