Vefalı dostlar geldi 

Özel harekat baş polisi şehit Mesut Demirkan'ı, şahadetinin 7. yıldönümünde arkadaşları yalnız bırakmadı. 

09 Aralık 2022 Cuma 00:14
Vefalı dostlar geldi 

2015 yılında Hendek operasyonlarında Mardin Nusaybin ilçesinde 8 Aralıkta çıkan çatışma sonucu şehit olan özel harekat baş polisi şehit Mesut Demirkan'ı, şahadetinin 7. yıldönümünde yalnız bırakmadı.

Aynı çatışmada yaralanarak gazilik unvanı alan özel harekat polisi Hilmi Köse ve diğer arkadaşları her yıl olduğu gibi bu yıl da Şehit Mesut Demirkan'ı  Çorum merkez Boğabağı köyünde kabri başında dualarla andılar.

Ankara’dan gelen özel harekât polisleri şehidimizin ailesini ve annesini ziyaret ettiler. Daha sonra hep birlikte mezarlığa giderek kabri başında dua ettiler.

Mesut Demirkan’ın şehadetinden 3 ay sonra şehit düşen özel harekat polisi şehit Emre Berker’in babası emekli imam-hatip  Uğur Beker'i ziyaret eden özel harekat polisleri,  Şehit Emre Beker’in inde  kabri başında dua ederek, arkadaşlarını dua ve rahmetle andılar.

Son Güncelleme: 10.12.2022 00:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
crm 2022-12-09 15:55:33

Rabbim şehitlerimizin şehadetlerini kabul etsin.