Yağış uyarısı

Yağışlı hava, Marmara'nın güney ve doğusu, Kuzey Ege kıyıları, Karadeniz bölge...

21 Eylül 2013 Cumartesi 14:18
 Yağış uyarısı

Yağışlı hava, Marmara'nın güney ve doğusu, Kuzey Ege kıyıları, Karadeniz bölge geneli ile Sivas, Erzurum, Erzincan, Kars, Ağrı ve Ardahan çevreleri ile yarın sabah saatlerinde Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Sakarya, Bursa, Bilecik, Eskişehir, Ankara, Çankırı ve Kütahya çevrelerinde etkili olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Çorum’da da bugün yağış bekleniyor. Hava sıcaklığı, kuzeybatı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar ise genellikle güney ve güneybatı, yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice esecek.

Orta ve Doğu Karadeniz’de hava: Bugün sabah saatlerinde Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz kıyılarının yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.





Son Güncelleme: 21.09.2013 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.