Yaralı işçinin durumu iyi

Bayrak süslemesi yaparken elektrik akımına kapılarak yaralanan belediye işçisinin sağlık durumu her geçen gün daha iyiyi gidiyor.

13 Şubat 2019 Çarşamba 15:11
Yaralı işçinin durumu iyi

Bayrak süslemesi yaparken elektrik akımına kapılarak yaralanan belediye işçisinin sağlık durumu iyiyi gidiyor.

AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Çorum eski Milletvekili Salim uslu ile birlikte Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören  hastanede tedavi gören belediyemiz personeli Hüseyin Akyol’u ziyaret etti.

Aşgın ve Uslu, sağlık durumu iyiye giden belediye personeline acil şifa dileğinde bulundu.

AŞGIN’LA BİRLİKTE BİR DİZİ ZİYARET

Çorum 24, 25 ve 26. Dönem Milletvekili, TBMM Eski İdare Amiri ve Hak-İş Konfederasyonu Onursal Başkanı Salim Uslu, AK Parti Çorum Belediye Başkanı Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın ile birlikte, sivil toplum örgütleri, bazı resmi kurumlar ve Erol Olçok Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret etti.

Yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çorum mitingine katılan Salim Uslu ve Halil İbrahim Aşgın, bugün de Ziraat Başkanlı Başkanı Mehmet Sayan, MÜSİAD Şube Başkanı Orhan Coşkun, Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Mustafa Köroğlu’nu ziyaret etti.

İnsani Değerler Platformu üyeleriyle birlikte Doğu Türkistanlı kardeşlerimiz için Çorum’da düzenlenen dua etkinliğine katılan Uslu ve Aşgın,, gösterdikleri duyarlılıktan dolayı platform üyelerine teşekkür etti.

Uslu ve Aşgın, son olarak Erol Olçok Devlet Hastanesi Başhekim Doç. Dr. Çağatay Evrim Afşarlar ile hastanede tedavi görmekte olan hastaları ziyaret etti. Çorum Vali Yardımcısı Recep Yüksel ve bazı ilçe kaymakamlarının da eşlik ettiği hastane ziyareti sırasında Uslu ve Aşgın, tedavi gören hastalara şifa dileklerini iletti.

Son Güncelleme: 13.02.2019 16:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.