Yeni döner kavşak trafiğe açıldı

Çorum Belediyesi Cemilbey Caddesi ile Beytepe 3. Cadde’nin kesiştiği noktada modern döner kavşak çalışmasını tamamladı.

30 Aralık 2021 Perşembe 17:00
Yeni döner kavşak trafiğe açıldı

Çorum Belediyesi Cemilbey Caddesi ile Beytepe 3. Cadde’nin kesiştiği noktada modern döner kavşak çalışması yaptı. Kavşak, gece gündüz devam eden yoğun çalışmayla kısa sürede tamamlanarak trafiğe açıldı.

Mahalle sakinlerinden gelen taleplerin değerlendirilmesinden sonra trafik kazalarını en aza indirmek için yeni kavşak çalışması yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüzün teknik ekiplerinin incelemesi sonucu ve mahalle sakinlerinin talebi üzerine burada yeni bir kavşak çalışması yapılmasına karar verdik. Yeni kavşak çalışmamız tamamlandığında burada meydana gelen trafik kazalarının da önüne geçmiş olacağız” dedi.
Başkan Aşgın, kavşakta trafik kazalarının çok olması nedeniyle hızlı bir şekilde çalışmalara başladıklarını söyledi. Aşgın, “Yeni modern döner kavşak şeklinde yaptığımız çalışmamızı gece ve gündüz yoğun bir mesai harcamak suretiyle kısa sürede tamamladık” dedi ve yeni kavşağın Gülabibey ve Çorum’a hayırlı olmasını diledi.


 

Son Güncelleme: 31.12.2021 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cahil habercim 19 sitesine 2021-12-30 18:42:03

Hangi döner tavuk mu et mi ?
Cahil editör dogrusu DÖNEL KAVŞAK olcak. Milletin yorumlarini kafana gore silip , yorimlara eklemeler yapacagina biraz oku da dilimizi ögren.

Avatar
Kenan 2021-12-30 17:04:53

Trafik lambası neden konulmadı. Bu şekilde yine kaza olacaktır..

Avatar
Moderin 2021-12-31 06:50:30

Trafik güvenliğini sağlamak için trafik güvenliğini tehlikeye atan kavşak tipi bana göre.Allah bu tür kavşakların açabileceği tehlikeli durumlardan milletimizi korusun.

Avatar
fatih çam 2021-12-31 14:03:49

resmen kaza kavşağı eski hali bundan iyiydi ne zaman geri sökeceksiniz acaba