Yeniden yağış geliyor

Türkiye bu hafta tekrar yağışlı havanın etkisi altına girerken, Çorum'da yağış perşembe ve cuma günü tahmin ediliyor. Sıcaklık ise mevsim normallerinde...

25 Mayıs 2020 Pazartesi 14:43
Yeniden yağış geliyor

Türkiye bu hafta sonu tekrar yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Bazı bölgelerde yarından itibaren başlayacak olan gök gürültülü sağanak hafta sonu Çorum’a gelecek.Yağışlar Cumartesi gününe kadar devam edecek.
Türkiye, yurdun batısından başlamak üzere yeni bir yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Yağışlarla birlikte hava sıcaklıklarında da önemli düşüşler görülecek.
26 Mayıs Salı ve 27 Mayıs Çarşamba günü yurdun kuzey batısı ile batısında gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması bekleniyor. Perşembe ve Cuma günleri ise yağışlar Orta Anadolu, Güney bölgeleri ve Karadeniz'in tamamını kapsayacak şekilde genişleyecek.
ÇORUM’DA HAVA DURUMU
Çorum’da ise yarın hava bulutlu-güneşli 23 derece, Çarşamba günü güneşli 26 derece, Perşembe günü öğleden sonra yağışlı ve 25 derece Cuma günü tamg ün yağışlı ve 15 derece olacak. Hafta sonu cumartesi ve Pazar günü ise sıcaklık mevsim normallerinde ve güneşli geçecek.

Son Güncelleme: 11.06.2020 12:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165