Yeniyol, parkına kavuşuyor

Çorum Belediyesi, Yeniyol Mahalle sakinlerinin yıllardır özlemi haline gelen parkın yapımına başladı.

30 Ağustos 2022 Salı 13:30
Yeniyol, parkına kavuşuyor

Çorum Belediyesi, Yeniyol Mahalle sakinlerinin yıllardır özlemi haline gelen parkın yapımına başladı.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Yeniyol Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray ile semt parkındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Seçim döneminde Yeniyol Mahallesi’ni ziyaret ettiklerinde mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerinin semt parkı talep ettiklerini, kendilerinin de park yapımı sözü verdiklerini hatırlatan Başkan Aşgın, “Yaptığımız istimlâkçalışması ile uygun bir park alanı oluşturduk ve bu yılın hemen başında Belediye Meclisimizde bu alanı park yeri olarak işaretledik. Yeniyol Mahalle muhtarlığımızın arkasında bulunan alanda semt parkı çalışmamız başladı. Uzun yıllardır semt parkı özlemi çeken YeniyolMahalle sakinlerimize yeşiliyle, oyun gruplarıyla çok güzel olacak yeni semt parkları hayırlı olsun” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Byy 2022-08-30 18:23:01

2. Atlamaz dönemini bize yasattigi icin baskana teşekkürü bi borç biliyorum.;)

Avatar
UHUD CAMİSİ YANI ÇOCUK PARKI İSTİYORUZ 2022-08-31 08:51:11

imar planında park işaretli yeri neden görmüyorsunuz. o bölgede hala park yok