Yoğun kar yağışı, ekipler sahada

Çorum’un ilçelerinin önemli bir bölümünde kar yağışı yaşanırken, ekipler sahaya indi.

17 Ocak 2021 Pazar 23:04

Çorum’un ilçelerinin önemli bir bölümünde akşam saatlerinde kar yağışı yaşanırken, bazı ilçe belediyelerinde ekipler sahaya indi

İskilip’te akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı İskilip Belediyesi’ni harekete geçirdi.

Karla Mücadele Timi yağışla birlikte ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklara ve buzlanmaya karşı anında iş makineleri ile anında müdahalede bulundu. İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük’ün talimatıyla, meteorolojiden gelen bilgiler üzerine oluşturulan Karla Mücadele Timi; etkili muhtemel kazaların önüne geçmek, gece don riskine karşı buzlanma ve yolları açmak için seferber oldu.

Belediye Başkanı Ali Sülük yaptığı açıklamada; şöyle dedi; “Meteorolojiden gelen bilgi üzerine kar hazırlığımızı yaparak tüm tedbirlerimizi almıştık. Akşam saatlerinde etkisini gösteren yoğun kar yağışı nedeniyle ilçemizde yaşanabilecek her türlü olumsuzluklara karşı, ekiplerimizi seferber ettik. Halkımızın önce can güvenliğini düşünerek çalışmalara başladık. Çalışmalarımız kar yağışına bağlı olarak aralıksız sürecek. Önce ilçem ve milletim diyerek hizmet aşkıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz”

Son Güncelleme: 18.01.2021 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yağız 2021-01-18 14:48:03

Sağolsun yönetim yeşilyayla köyüne güzel bir gölet inşa etti.ancak 3 senedir gölet dolmuyor.yağan kar ve yağmur suları denetimsiz yerlere aktığından dolayı boşa gidiyor.derelere akan sular gölete yönlendirilse yapılan gölet işlev kazanack.

banner165