Davalık bina artık köyün

İskilip'in Seki Köyü'ndeki bina ilçe belediyesi ile köy muhtarlığı arasında davaya konu oldu. Dava sonuçlandı, bina muhtarlığın oldu. Ama iş bununla bitmedi.

24 Ocak 2021 Pazar 16:46
Davalık bina artık köyün

İskilip’in eski belediye başkanlarından Ahmet Tahtakılıç döneminde Seki Köyü’nde sosyal hizmet amaçlı yapılan ancak uzun yıllar ilçe belediyesi tarafından kullanılan bina, mahkeme kararı ile artık  köy muhtarlığının. Davayı kazanan köy muhtarı şimdi de geçmişe dönük kiraları tahsil etme çabasında.

İskilip’in Sesi’ndeki habere göre, Seki Köyü’ndeki bina Köy Muhtarlığı ile İskilip Belediyesi arasında mahkemeye konu oldu. Dava sonucu köy taşınmazları arasına giren binaya Seki Köyü Muhtarlığı tabelası asıldı. Davalık binanın serencamı bununla bitmiyor. Köy muhtarlığı kazanılan davanın ardından şimdi de uzun yıllardır İskilip Belediyesi tarafından kullanılan 12 dönümlük alanın geçmişe dönük kirasını alma peşinde.

Son Güncelleme: 27.01.2021 13:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kurnaz 2021-01-24 19:57:09

Demek ki:)) Uyanık Kazım diyesi geliyor insanın

Avatar
kenan 2021-01-24 17:45:11

köy hanği ilçeye bağlı acaba İskilipden tosyayamı bağlanacak

banner165